Close

05/12/2018

EQSC, me Certifikime të reja të akredituara

5.12.2018

 

Prej datës 4.12.2018, EQSC riakreditohet nga Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit (www.dpa.gov.al) për të ofruar shërbime të reja në tregun shqiptar dhe më gjerë.

Certifikata e RiAkreditimit, 2018

Akreditimi i rimarrë (cikli i dytë i akreditimit) konfirmon se shërbimet e ofruara nga EQSC janë cilësore dhe në përputhje me rregulloret kombëtare e ndërkombëtare.

Shërbimet e reja, të akredituara, tashmë të vlefshme për të gjitha organizatat e interesuara janë: Auditime/Certifikime mbi ISO 20000-1, ISO 27001, ISO 50001 dhe ISO 22301.

 

Për më tepër rreth shërbimeve të EQSC jeni të mirëpritur të vizitoni faqen tonë të Shërbimet e Certifikimit.

 


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php:62 Stack trace: #0 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/partials/content-single.php(81): layers_post_meta(1513) #1 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template.php(706): require('/home/prsh8754/...') #2 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template.php(653): load_template('/home/prsh8754/...', false) #3 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/general-template.php(157): locate_template(Array, true, false) #4 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/single.php(20): get_template_part('partials/conten...', 'single') #5 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template-loader.php(77): include('/home/prsh8754/...') #6 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/prsh8754/...') #7 /home/prsh8754/public_html/eqsc/index.php(17): require('/home/prsh8754/...') #8 {main} thrown in /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 62