Close

Kurs Ekzekutiv Biznesi EOQ MSI

Akademia EQSC prezanton shërbimin e saj më të ri: Kurs Ekzekutiv Biznesi “EOQ Menaxher i Sistemit të Integruar të Cilësisë, Mjedisit, Shëndetit dhe Sigurisë në Punë”.

I pari i një serie kursesh, të dedikuara për profesionistët që punojnë në fushën e sistemeve të integruara të menaxhimit për Cilësinë, Mjedisin dhe Shëndetin e Sigurinë në Punë.
Diploma është e akredituar në nivel europian nga Organizata Europiane e Cilësisë (EOQ), dhe i garanton mbajtësit të saj një avantazh të qartë përballë konkurrencës.

Certifikatat e Organizatës Evropiane për Cilësinë (EOQ) njihen pothuajse në të gjitha vendet evropiane dhe në shkallë ndërkombëtare. Në aplikimet ndërkombëtare për punë, diploma e EOQ të jep shumë mundësi, por edhe për karrierën kombëtare, ajo tregon se mbajtësi i saj mendon globalisht dhe është i motivuar për tu zhvilluar përtej kufijve.

Për tepër rreth EOQ vizito: www.eoq.org

Zhvillimi i kursit

Kursi është krijuar si një integrim i moduleve teorike dhe aspekteve praktike. Ai përmban 11 module teorike, një provim (me zgjedhje të shumëfishtë dhe me gojë) dhe praktikë dy mujore në një kompani që zbaton Sistemin e Integruar të Menaxhimit.

Më tepër detaje vijojnë:

 • Kohëzgjatja: 10 muaj në total: 8 muaj Module teorike (31 ditë) dhe 2 muaj Praktikë (muaji Gusht 2022 është pushim).
 • Afati kohor: Fillon në 1 Dhjetor 2021 deri në 22 Korrik 2022, ndarë në 11 Module, si më poshtë:
 1. IMS Sistemet e Integruara të Menaxhimit
 2. QMS Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë
 3. UMS Sistemet e Menaxhimit të Mjedisit
 4. SMS Sistemet e Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në punë
 5. QME Metodat Statistikore për Marrjen e Vendimeve
 6. QMSPR QMS – Menaxhimi i projektit

 1. IMSR Sistemet e Integruara të Menaxhimit – Legjislacioni i mjedisit dhe shëndetit e sigurisë në punë
 2. UMPRA Menaxhimi Mjedisor në Praktikë
 3. IMSA Sistemet e Integruara të Menaxhimit – Metodat dhe Mjetet
 4. IMSO Sistemet e Integruara të Menaxhimit – Zhvillimi i organizatës
 5. SMOMT Menaxhimi i Sigurisë – Teknikat Operacionale të Menaxhimit
 • Praktikë: Pas kalimit të suksesshëm të provimit, organizuar nga EQSC nga 1 Shtator deri në 28 Tetor 2022 – pa ndërprerje nga puna, dhe në koordinim me pjesëmarrësit.
 • Madhësia e grupit: Maksimumi 8 pjesëmarrës.
 • Orari: Dy herë në javë: të mërkurave 16.30-20.00 dhe të premteve 16.30-20.30.
 • Materialet: Sigurohen nga Akademia në formë të printuar ose/dhe në formë elektronike, në gjuhën angleze, sipas temave përkatëse.
 • Gjuha: Gjuha bazë e kursit është anglishtja. Lektorët shqiptarë facilitojnë leksionet në raste të caktuara edhe në gjuhën shqipe.
 • Provim: 1.5 ditë në datat 28-29.07.2022
  me shkrim: përbëhet nga pyetje me përzgjedhje dhe zgjat 120 minuta.
  me gojë: përbëhet nga një moderim në grup (zgjidhja e një rasti studimor), i cili zgjat 90 minuta dhe një prezantim përfundimtar, i cili zgjat 8-12 minuta për kandidat.

Çmimi: 6350 Euro pa tvsh. Çmimi prej 5080 Euro pa tvsh do të aplikohet, si 20% zbritje për regjistrimet e vitit akademik 2021-2022

Metoda e pagesës: 20% e paguhet në momentin e aplikimit, diferenca paguhet çdo 2 muaj, në 4 këste.

Për më shumë detaje mbi Kurrikulën ju lutemi na vizitoni KETU.

Përfitimet

 • Ky kurs do të mbështesë përvojën tuaj profesionale me mjetet përkatëse për menaxhimin e të gjitha proceseve të sistemeve të menaxhimit në një organizatë.
 • Koha është fleksibël, e krijuar për profesionistë që tashmë punojnë dhe me një orar të ngjeshur.
 • Certifikatë e njohur nga EOQ – Organizata Evropiane për Cilësinë – një linjë direkte për një “certifikatë evropiane”.
 • Krahas Certifikatës EOQ, do të lëshohet edhe Certifikata e akredituar nga Quality Austria, e cila është edhe organizata që kualifikon Lektorët e këtij kursi biznesi.

Si të aplikoni?

Kontrolloni parakushtet më poshtë dhe shprehni interesin tuaj duke kontaktuar: info@eqsc-cert.com  ose në formën tonë të kontaktit:

Parakushtet

 • Njohuri të gjuhës angleze: Niveli B2 ose më i lartë, materialet e kursit janë në gjuhën angleze
 • Dëshmi eksperiencë pune: Minimumi 4 vjet*, dy prej të cilave të lidhura me sistemet e menaxhimit të cilësisë/mjedisit/shëndetit dhe sigurisë në punë.

*Në rast të mospërmbushjes aktuale të eksperiencës së punës, mund të lëshohet Certifikata Kandidat/Junior e cila mund të rishikohet pasi të plotësohen parakushtet.

Aplikimet janë të hapura deri më 30 nëntor 2021 !!

xnxx cartoon originalindianporn.pro arabs18.com rikose hentai.name satellizer el bridget hentai xvedios indian new fuckindianporn.mobi animal blue film com nokia 8 sobazo.com vivo v9 youth holy wood sex desiporn.pro indian sleeping sex
sexy video filme redwap2.com hit sexy videos first night mms longindiantube.mobi www.kirtu tara alisha hot iwanktv.pro hot sex xxx videos sex beeg abdulaporno.com india teen porn assamese fuck cyberpornvideos.com doctor fuck patient
tamil olu videos wildindianporn.mobi hindi xxxc indian sexygirl screwmyindianwife.info indian sexy hd video com indian sex video hd wowindianporn.mobi www bf moves com tamilrockers.li indiansharing.mobi hindi poran telugu sex full redwap.me 9xm buddy