Close

Trajnime

 

Personel i trajnuar mirë dhe profesionist mbështet mbajtjen e një standardi të lartë në vazhdimësi.

EQSC, përveç shërbimit të Certifikimit, Auditimit dhe Kursit Ekzekutiv të Biznesit ofron Kurse Trajnimi në një gamë të gjerë, duke përfshirë:

  • Trajnime mbi Kërkesat e Standardeve të Sistemeve të Menaxhimit ISO 9001, 14001, 20000-1, 22000, 27001, 37001, 39001, 50001, 45001, etj.;
  • Trajnime për njohjen si AUDITOR (në përputhje me ISO 19011);
  • Trajnime “në shtëpi-inhouse”, të përshtatura me nevojat e klientit;
  • Trajnime mbi Standardet Organike (kombëtare/ndërkombëtare), Treguesit Gjeografikë, Legjislacionin Shqiptar (siguria ushqimore, mjedisi, shëndeti dhe siguria në punë, etj.).

 

 

 

 

 

 

Për më tepër informacion shikoni ose shkarkoni Programin e Trajnimeve në pdf:

Ndërkohë, keni edhe mundësinë ta shfletoni Programin e Trajnimeve në katalogun online:

xnxx cartoon originalindianporn.pro arabs18.com rikose hentai.name satellizer el bridget hentai xvedios indian new fuckindianporn.mobi animal blue film com nokia 8 sobazo.com vivo v9 youth holy wood sex desiporn.pro indian sleeping sex
sexy video filme redwap2.com hit sexy videos first night mms longindiantube.mobi www.kirtu tara alisha hot iwanktv.pro hot sex xxx videos sex beeg abdulaporno.com india teen porn assamese fuck cyberpornvideos.com doctor fuck patient
tamil olu videos wildindianporn.mobi hindi xxxc indian sexygirl screwmyindianwife.info indian sexy hd video com indian sex video hd wowindianporn.mobi www bf moves com tamilrockers.li indiansharing.mobi hindi poran telugu sex full redwap.me 9xm buddy