Close

Trajnim: Siguria Ushqimore

Familja ISO 22000 e Standardeve Ndërkombëtare trajton menaxhimin e sigurisë së ushqimit.

Pasojat e ushqimit të pasigurt mund të jenë serioze dhe standardet e menaxhimit të sigurisë së ushqimit të ISO-s ndihmojnë organizatat të identifikojnë dhe kontrollojnë rreziqet e sigurisë ushqimore. Ndërsa shumë nga produktet e sotme ushqimore në mënyrë të përsëritur kalojnë kufijtë kombëtarë, nevojiten Standarde Ndërkombëtare për sigurinë e zinxhirit global të furnizimit të ushqimit. ISO 22000: 2005 përcakton kërkesat për një sistem të menaxhimit të sigurisë ushqimore dhe mund të certifikohet. Ai përshkruan se çfarë duhet të bëjë një organizatë për të demonstruar aftësinë e saj për të kontrolluar rreziqet e sigurisë ushqimore në mënyrë që të sigurohet që ushqimi të jetë i sigurt. Ky standard mund të përdoret nga çdo organizatë pavarësisht nga madhësia apo pozicioni i saj në zinxhirin ushqimor.

HACCP nga Codex Alimentarius është një tjetër standard i sigurisë ushqimore, i përdorur në mbarë botën, për të cilën ne ju ndihmojmë të përmirësoni kompetencën e personelit tuaj.

  1. Programet e kualifikimit të ofruara nga EQSC
  1. Trajnime të ofruara në partneritet me Quality Austria
  • Menaxhimi i Higjienës – Mikrobiologjia dhe Ligji për Ushqimin
  • Menaxhimi i Higjienës – Higjena Operacionale dhe Personale, HACCP
  • Projekt
  • Menaxhimi i Higjienës – Sistemet e Menaxhimit, Normat, Standardet
  • Provim Ekspert i Sigurisë Ushqimore

Regjistrimet mbyllen të paktën 2 javë përpara datës së caktuar të trajnimit. Për më tepër informacion apo regjistrim në këto trajnime ju lutem na kontaktoni.

xnxx cartoon originalindianporn.pro arabs18.com rikose hentai.name satellizer el bridget hentai xvedios indian new fuckindianporn.mobi animal blue film com nokia 8 sobazo.com vivo v9 youth holy wood sex desiporn.pro indian sleeping sex
sexy video filme redwap2.com hit sexy videos first night mms longindiantube.mobi www.kirtu tara alisha hot iwanktv.pro hot sex xxx videos sex beeg abdulaporno.com india teen porn assamese fuck cyberpornvideos.com doctor fuck patient
tamil olu videos wildindianporn.mobi hindi xxxc indian sexygirl screwmyindianwife.info indian sexy hd video com indian sex video hd wowindianporn.mobi www bf moves com tamilrockers.li indiansharing.mobi hindi poran telugu sex full redwap.me 9xm buddy