Close

26/03/2019

EQSC, pjesë e AGRO-TECH Expo & Forum 2019

EQSC prezantoi shërbimet e tij në Edicionin e 2-të, AGRO-TECH Expo & Forum 2019, në ambientet e Expocity Albania, në datat 15 – 16 Mars 2019.

 

Gjatë konferencës së GLOBALG.A.P. TOUR 2019 Albania, që u organizua po në ambientet e panairit, në datën 16 Mars 2019, EQSC mori pjesë aktive në diskutime dhe shkëmbime informacioni.