Close

22/01/2018

EQSC tashmë Partner i Quality Austria

3.10.2017

 

EQSC tashmë ka përfituar statusin e Partnerit të Quality Austria.

Nëpërmjet këtij bashkëpunimi EQSC ofron Trajnime për Programet Ndërkombëtare të Certifikimit, Programet Ndërkombëtare të Kualifikimit dhe Trajnime Ndërkombëtare mbi Standardet ISO për Sistemet e Menaxhimit dhe standarde të tjera.

Trajnimet ofrohen nga trajnerë të EQSC, të njohur nga Quality Austria. Për më tepër informacion, vizito Programi i Trajnimit.

 

EQSC, nëpërmjet këtij bashkëpunimi është edhe pika e kontaktit të Quality Austria për shërbimet e auditimit/certifikimit dhe shërbime të tjera në Shqipëri.

 

 

 


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php:82 Stack trace: #0 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/partials/content-single.php(81): layers_post_meta(1380) #1 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template.php(724): require('/home/prsh8754/...') #2 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/prsh8754/...', false) #3 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #4 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/single.php(20): get_template_part('partials/conten...', 'single') #5 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/prsh8754/...') #6 /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/prsh8754/...') #7 /home/prsh8754/public_html/eqsc/index.php(17): require('/home/prsh8754/...') #8 {main} thrown in /home/prsh8754/public_html/eqsc/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 82