Close

Ankesa & Apelime

Mund të informoheni për Procedurën e ankesës/apelimit këtu dhe në rast të ndonjë ankesë që mund të keni, ju lutem na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme. Për Apelimin ndaj një certifikimi të dhënë ju lutem ndiqni procedurën.

Mirëpresim çdo njoftim ose sugjerim sa i takon shërbimeve tona, në formën e kontaktit më poshtë. Nëpërmjet jush do të kemi mundësi të përmirësojmë aktivitetet tona.