Close

Trajnim: Menaxhimi i Mjedisit dhe Energjisë

 

Familja ISO 14000 – Menaxhimi i mjedisit

Familja ISO 14000 e standardeve ofron mjete praktike për kompanitë dhe organizatat e të gjitha llojeve që kërkojnë të menaxhojnë përgjegjësitë e tyre mjedisore.

ISO 14001: 2015 dhe standardet mbështetëse, të tilla si ISO 14006: 2011 përqendrohen në sistemet mjedisore për të arritur sa më sipër. Standardet e tjera në familje përqendrohen në qasje specifike siç janë auditimet, komunikimet, etiketimi dhe analiza e ciklit të jetës, si dhe sfidat mjedisore si ndryshimet klimatike.

ISO 50001 – Menaxhimi i energjisë

Përdorimi i energjisë në mënyrë efikase ndihmon organizatat të kursejnë para, si dhe të ndihmojnë në ruajtjen e burimeve dhe në trajtimin e ndryshimeve klimatike. ISO 50001 mbështet organizatat në të gjithë sektorët për të përdorur energjinë në mënyrë më efikase, përmes zhvillimit të një sistemi të menaxhimit të energjisë (ENMS).

ISO 50001 bazohet në modelin e sistemit të menaxhimit të përmirësimit të vazhdueshëm që përdoret edhe për standarde të tjera të njohura si ISO 9001 ose ISO 14001. Kjo e bën më të lehtë për organizatat që të integrojnë menaxhimin e energjisë në përpjekjet e tyre të përgjithshme për të përmirësuar cilësinë dhe menaxhimin e mjedisit.

 1. Programet e kualifikimit të ofruara nga EQSC
 • Kërkesat e ISO 14001: 2015 & standardeve të tjera të familjes 14000
 • Kërkesat e ISO 50001:2011
 • Auditor i Brendshëm
 • Auditori kryesor

 

 1. Trajnime të ofruara në partneritet me Quality Austria
 • Sistemet e Menaxhimit të Mjedisit
 • Përfaqësuesi i Menaxhimit të Mjedisit (fakultativ)
 • Menaxhimi i Mjedisit në Praktikë
 • Përgatitja për provimin e Menaxherit të Sistemeve të Menaxhimit
 • Provimi: Menaxher i Sistemeve të Mjedisit
 • Menaxhimi i Energjisë
 • Teknologjia e Energjisë

 

Për më tepër informacion apo regjistrim në këtë trajnim ju lutem na kontaktoni.